Baiatul cu IQ de 176

vineri, 20 martie 2009 ·


La doar sase ani Pranav Veera recita numele presedintilor americani in ordinea in care au servit la Casa Alba, poate spune alfabetul de la coada la cap, iar daca ii spui o data din anul 2000 iti va spune exact in ce zi a saptamanii a picat.
La prima vedere Pranav este un baietel normal caruia ii place sa se joace cu console Wii si care sta afara cu copii de cate ori are ocazia. insa daca stai putin de vorba cu el afli repede ca este orice numai un copil obisnuit nu.
El are un IQ de 176, ceea ce se poate intalni o data la un milion de copii. Pranav are un IQ mai mare chiar si decat cel al lui Albert Einstein, despre care se banuia ca este de 160. 
Cand baietelul avea 4 ani parintii lui au descoperit ca este neobisnuit de istet. Acesta se juca cu alfabetul si putea spune literele si ce culoare are fiecare in parte.
'Cand am vazut interesul sau pentru litere, felul in care memora culorile si multitudinea de lucruri pe care le face si pe care un alt copil nu le-ar intelege, am hotarat sa vedem cat e de destep si am descoperit ca are un IQ de 176', a declarat tatal sau.
Si parintii lui sunt oameni inteligenti, mama sa are doua masterate iar tatal sau are un doctorat. Intrebat ce vrea sa se faca cand va fi mare Parnav a raspuns clar - astronaut. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Site Advertise